Fantas simsblogg

Direktlänk till inlägg 12 april 2014

PGC Blue - Tonåringar

Av Fanny - 12 april 2014 16:30

Idag blir delen jättekort, mest för att jag inte har så mycket från just denna period att dela med mig av och om jag skulle ta allt som hänt sen sist i samma del skulle den bli väldigt lång och dessutom osammanhängande och gå i för snabbt tempo. Snart får ni lite bättre delar, ha tålamod så :) 


Efter att ha spenderat sina dagar som barn med att gå i skolan, göra läxorna och halvt våldsamt trakassera varandra med kuddar har även familjens minstingar, Kajsa och Dany, vuxit upp till tonåringar. Nu börjar alla växa upp. Måste ändå säga de blev väldigt söta, speciellt min arvinge Dany, kolla hennes ögon!


Jag vet att deras matsal ser helt hemsk ut, men det var så när jag köpte huset och jag har inte orkat fixa det...


Detta betyder alltså att hushållet numera är fyllt av en massa deppiga tonåringar...! Det blir ju rätt mycket att stå i för föräldrarna. Som tur är så är barnen rätt ansvarsfulla av sig och inte alltför rebelliska. 



 

Något, jag vet inte vad, verkar ha blivit lite fel med Gustavs sömnbehov. Han brukar nämligen vakna typ tre på natten, fullt utvilad, oavsett när han gick och la sig. Detta ledde till att Gustav var den enda som var vaken när ett gäng utomjordingar bestämde sig för att det var en kul idé att besöka tomten. När han sprang ut för att kolla vad det var blev han till och med bortförd av dem ett tag! Det resulterade dock inte i så mycket mer än att han kom tillbaka med lite sämre humör...



Alla har börjat bilda lite tankar om vad de tänker syssla med i framtiden, och bestämde sig för att göra ett anlagstest för att få lite hjälp med detta. 



Det är som sagt rätt mycket att stå i med fem tonåringar i huset, men Connie och Sebastian försöker ändå spendera tid med dem och finnas för dem i viktiga stunder, och att försöka lära alla att köra bil är en ganska stark prioritet. Det är ju ganska viktigt att kunna, trots allt. 



Kimberly har hittat en kompis i alla fall! De trivs rätt bra och brukar träffas efter skolan och göra läxorna eller spela TV-spel tillsammans. Dock är de båda rätt överens om att de aldrigs skulle kunna bli ihop med varandra, de är alldeles för bra vänner och det skulle bara inte gå. Även om Kimberly har spanat in hans storebror lite grann...

 
 
Ingen bild

Linnea

13 april 2014 08:35

Gustav tycker om att gå i pyjamas, verkar det som��

Fanny

13 april 2014 13:46

Haha aa :)

 
Ingen bild

Anonym

13 april 2014 14:21

Mina simmar i den familjen jag spelar med blev precis tonåringar också och tjejerna fick samma hår och nästan lika dana kläder som dina simmar :D

Fanny

13 april 2014 14:42

Men vad kul! :D

 
Ingen bild

I :3

13 april 2014 19:41

Har längtat efter ett sådant här inlägg! Hoppas det kommer fler de närmaste veckorna!

Fanny

14 april 2014 10:09

Vad roligt, snart kommer ett till, ska bara jobba lite mer på det så att det inte blir halvdant :)

 
Ingen bild

Irriterad :(((

13 april 2014 20:35

Heej, jo det är så att jag har sims 3 och sims 3 årstider, men nu när jag har installerat årstider så kan jag inte längre spela vanliga sims 3! Hur ska jag göra för att kunna spela sims 3? Det står bara att jag måste sätta in den rätta skivan (=årstider) men jag vill inte spela årstider! Huuur? <3

Fanny

13 april 2014 20:56

Expansionspaketen är tillägg som bygger på grundspelet. När du installerar simsspel slås alla ihop, det går inte att spela ett spel separat. T.ex spelar du både grundspelet, kvällsnöjen och årstider om du har alla de installerade (du har alltså alla funktioner från t.ex Kvällsnöjen, även om du spelar i vanliga staden). Så du kan fortfarande spela vanliga spelet även om du installerat Årstider, men de funktioner man får med Årstider läggs bara på liksom :)

 
Ingen bild

Malin

13 april 2014 22:05

Gör man anlagstest via EP eller mod?

Fanny

14 april 2014 10:09

Man får det med Universitetsliv, anlagstestet är ett test för att se vad man ska gå på universitetet samt om man kan få stipendium + extra meriter i något :)

 
Ingen bild

Ines

14 april 2014 10:35

Hej, jag har en fråga. Det har hänt en grej som gör att alla bebisar som föds har ögonen vid kinderna typ. Jag provade att ta bort allting jag installerat men det funkade inte, finns det något mod eller något jag kan ladda ner som fixar det eller något annat man kan göra?

 
Ingen bild

Love Al Simhara, Egypten

15 april 2014 17:20

Hej.
Jag gillar att spela i Al Simhara, Egypten och jag vill gärna komma in i Abu Simbel (tror det heter så) men då måste jag ha någon slags sten. Frågan är: vart kan jag hitta dem här stenarna?

Hoppas på svar.

 
Ingen bild

Ida

15 april 2014 19:03

Jag behöver hjälp! Jag har Sims 3 destination världen, men funktionen på datorn eller mobilen "res" finns inte!! Jag kan tydligen ha visumnivå men inte resa. Vad ska jag göra?

 
Fanny :)

Fanny :)

17 april 2014 07:45

Först vill jag säga att jag älskar din blogg och tycker det är roligt att vi har samma namn (Fanny :P) och sen är det en fråga, hur får man en önskesim?

http://onnednoveller.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Fanny - 21 februari 2015 12:29

Oj, vad sjukt att några av er fortfarande kollar in här.    Alltså, jag vill börja med att verkligen be om ursäkt att jag bara lämnat bloggen att stå och damma när flera av er väntat på att jag ska komma tillbaka. Jag har helt ärligt inte vetat v...

Av Fanny - 22 september 2014 21:14

... Och så gick det ett ganska bra tag utan att jag uppdaterat ordentligt. Igen.   Det är väl egentligen samma anledningar som vanligt, har liksom inte så mycket sug att skriva något just nu, och har inte haft det på länge. Jag har liksom massa a...

Av Fanny - 11 september 2014 21:00

    Vet inte hur kul ni tycker det är att läsa om trean nu när fyran kommit ut, men jag har fortfarande inte skaffat den så det här är egentligen allt jag har att komma med.    Alexander fick sig en ny hårfärg, eftersom jag, som jag sagt någo...

Av Fanny - 4 september 2014 10:59


Nu har det varit lite tomt här ett tag, men jag har haft väldigt mycket annat för mig och inte riktigt orkat eller hunnit spela sims, särskilt inte blogga om det. Hoppas det är okej!   Idag släpps äntligen The sims 4 i Sverige! Har ni det än? ...

Av Fanny - 25 augusti 2014 16:30

Nu har det släppts en ny trailer för The sims 4, vars release verkligen börjar närma sig nu!      Tänker ni köpa det? ...

Välkommen!



Välkommen till FantaSims3, Fantas simsblogg! Jag som driver bloggen heter Fanny, men jag kallas Fanta, och jag är tretton år gammal. Men denna blogg är inte om mig, den är om spelet The sims 3! Här delar jag så ofta jag kan med mig av allt möjligt rörande spelet.

Om du vill veta mer om bloggen, klicka här!

   

Hjälp att få

Har du problem med ditt spel? Vill du ha hjälp? Behöver du ett tips? Jag kan försöka svara på dina frågor!

 

Tänk bara på att alltid googla eller söka i bloggen innan du frågar, att beskriva ditt problem så gott det går och att läsa min FAQ innan du frågar. Då blir det mycket lättare för mig att hjälpa till och hinna svara på allas frågor!

 

Ställ din fråga här:

1 723 besvarade frågor

Gilla och följ

         

Nedräkningar

Fanta undersöker...

Längtar du efter The sims 4?
 Ja, jag är så exalterad!
 Ja, det verkar väldigt kul.
 Det verkar bra, men jag vill veta mer först.
 Nja, är inte så intresserad.
 Nej, jag vill inte ha det.

Kontakt

 

 

Det finns många sätt att nå mig på, det bästa sättet är att skicka en kommentar eller fråga på bloggen men om du inte vill det står min mailadress ovan.

 

thesims3.com heter jag Fantabest, bli gärna vän med mig där! Dock är det bäst om du inte ställer frågor där, du har betydligt större chans till svar på bloggen, i mailen eller på bloggens Facebook.

Läs om...

Lämna ett avtryck

Letar du efter något?

Om det är något speciellt du vill leta efter, sök upp det i sökrutan så letar den efter inlägg jag har skrivit med det temat! Om du t.ex. vill veta om Vampyrer, sök på "Vampyr" så kommer det upp inlägg om just vampyrer.

Sök alltid innan du ställer en fråga i frågerutan!

Det senaste!

Arkiv

Bra nedladdningar

Copyright

Allt på bloggen ägs av mig om inte annat anges och får absolut inte kopieras utan tillstånd.

 

Jag äger inte något av The sims 3, det är ett varumärke tillhörande EA.


Ovido - Quiz & Flashcards